De ce Cap Aurora?


Liniște

La Cap Aurora nu vei auzi zgomotul cluburilor, forfota aglomerației sau a traficului intens. Vei auzi în schimb pescărușii, valurile mării și adierea vântului. De ce? În primul rând, stațiunea nu are cluburi - un lucru binevenit pentru cei care nu doresc să audă muzică toată noaptea... Deasemenea, Cap Aurora nu are terase zgomotoase, magazine sau tarabe, care să atragă forfotă și aglomerație de-a lungul zilei și a nopții. Cap Aurora este stațiunea perfectă pentru odihnă și relaxare. Dacă însă îți dorești o seară de clubbing sau câteva ore de shopping, trebuie doar să faci o plimbare de 10 minute până în Jupiter sau Venus (stațiunile învecinate). Când te întorci, vei putea dormi în liniște.

Lipsa aglomerației

La Cap Aurora vei simți că poți să respiri și să te desfășori în voie, oriunde ai fi. Stațiunea nu e niciodată aglomerată. Nu se pune problema să nu găsești un loc pe plajă. Întrebarea e cât de aproape (sau cât de departe) vrei să fi de restul lumii. La terasele elegante ale hotelurilor, vei găsi oricând un loc la masă, în funcție de priveliștea pe care vrei să o ai. Iar pe aleile din stațiune te vei putea plimba în voie, oprindu-te din loc în loc pe câte o bancă. O baie în piscină va fi un prilej de relaxare, nu o aventură... Vei putea înnota în voie, fără să te lovești constant de alții.

Intimitate

Plaja este situată pe o peninsulă și este fragmentată în mai multe golfulețe, despărțite de stânci și vegetație. Acest lucru, îi conferă un aspect exotic dar și intim. Nu te mai afli pe o plajă lungă și întinsă ci pe una dantelată, cu golfuri îndiguite, unde poți trece foarte ușor neobservat.

O cameră cu balcon și vedere la mare

Hotelurile din stațiune sunt situate pe malul mării, cu acces direct la plajă. Aici poți avea o cameră cu vedere la mare, la cele mai mici prețuri de pe litoralul românesc! Hotelurile sunt asezate pe o faleză înaltă de câtiva metri, acest lucru oferindu-ți o priveliște cu adevarat spectaculoasă. Privește asfințitul soarelui de pe balcon. Trezește-te cu murmurul mării. Savurează cafeaua de dimineață admirând luciul și sclipirea mării. Respiră adânc briza mării!

Cură de sănătate

Cap Aurora este și stațiune balneară! Regiunea e bogată în ape minerale sulfuroase. Astfel, în stațiune vei găsi și piscine cu apă minerală mezotermală, pe lângă cele cu apă dulce. Apa minerală sulfuroasă din Cap Aurora are efect terapeutic pentru o multitudine de afecțiuni, cum ar fi: boli reumatice, afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice, boli metabolice, constipații, afecțiuni ale căilor urinare.

Siguranță și locuri de joacă pentru copii

La Cap Aurora poți să-ți lași copilul să zburde în voie pe plajă, fără sa-ți fie frică că se pierde. Plaja e îngustă și neaglomerată. Oriunde s-ar aventura, copilul va rămâne în câmpul tău vizual. În stațiune există și multe locuri de joacă pentru copii. Lângă hoteluri există parcuri cu verdeață iar pe plajă există două piscine cu apă de mare și un babyland, cu tobogane, programe speciale, chiar și un serviciu de babysitting.

Acest site folosește cookies . Detalii.

Navigarea implică acceptarea lor