Cazare

 

Hotel Mera-Onix ****Complex Onix si Safir din statiunea Cap Aurora

Hotelul se află la doar 100 de metri de plaja Cap Aurora, oferind o priveliște spectaculoasă. Dispune de 237 de camere duble și apartamente.  Camerele sunt dotate cu televizor și TV cablu, un frigider mic și un seif pentru păstrarea în siguranța a lucrurilor de valoare.  Restaurantul are o capacitate de 500 de locuri și functionează în sistem de self-service (autoservire).  Alte facilități includ: bar de zi, terasă, cofetărie/patiserie, săli de conferință sau petreceri, spălătorie, fax/copiator, recepție deschisă non-stop.  Hotelul oferă și parcare gratuită, fără a fi necesar să rezervați în avans.

Rezervă acum online

 

Hotel California ***

Situat la doar 15 metri de mare, hotelul este complet modernizat, dispune de o piscină exterioară superbă, saună, hidromasaj și un loc de joacă pentru copii.  Restaurantul hotelului este specializat atât pe mancăruri romanânesti cât și internaționale.  Internet Wi-Fi este disponibil în zonele publice. Notă: În unele broșuri, hotelul este listat ca făcând parte din stațiunea Jupiter.  Este incorect.  Hotelul se află în Cap Aurora (la granița cu Jupiter);  el face parte din complexul piramidal atât de specific stațiunii.

Rezervă acum online

 

Hotel Opal ***

Hotelul Opal se află deasemenea la „granița” dintre Cap Aurora și Jupiter (în partea de Nord a stațiunii).  Hotelul oferă camere cu vedere la mare, dispune de restaurant propriu cu terasă și oferă Internet Wi-Fi gratuit în locurile publice.

Rezevrvă acum online

 

Hotel Topaz **

Hotel Topaz se află la doar 50 de metri de Marea Neagră.  Hotelul oferă cazare în cele 92 de camere dotate cu balcon, aer conditionat, televizor, frigider.  Hotelul discpune de un restaurant propriu (spacializat pe mâncaruri românești), bar, terasa, recepție deschisă 24 de ore/zi, spălătorie.  Alte facilități includ: parcare gratuită și Internet WI-Fi gratuit.

Rezervă acum online

 

Hotel Cristal **

Hotel Cristal este situat la doar 20 de metri de plaja din Cap Aurora și oferă cazare în camere moderne, dotate cu balcon și Internet Wi-Fi gratuit!  Camerele oferă de asemenea TV cablu și frigider (mini).  Hotelul vă mai pune la dispoziție un bar redecorat recent și parcare gratuită.

Rezervă acum online

 

 

 

 

 


Acest site folosește cookies . Detalii.

Navigarea implică acceptarea lor