Atracții / Agrement

Cap Aurora este o stațiune foarte mică și liniștită, însă la doar 5 minute de mers pe plajă, în Jupiter sau Venus, vă așteaptă multe posibilități de agrement. Așadar, mai jos veți găsi oferta de agrement pentru Cap Aurora și stațiunile învecinate:

Tenis de câmp

Există mai multe terenuri de tenis, atât în Cap Aurora cât și în Jupiter (la hotel Capitol)

Baby Land

Pe plajă, la limita de Nord a stațiunii, veți găsi „Baby Land Delta” - un loc de joacă ideal pentru copii. Acest parc oferă topogane și jucării gonflabile, precum și diferite programe pentru copii. Tot aici veți găsi două piscine pe plajă, cu apă de mare, amenajate pentru copii.

Scufundări (Scuba-Diving)

Tot pe plajă, chiar între Cap Aurora și Jupiter, veți găsi Centrul de Scufundări și Sporturi Acvatice. Aici veți putea învăța și practica scuba-diving, mai intâi în piscină, apoi la malul mării iar în cele din urmă în largul mării. Sub îndrumarea instructorilor, veți putea admira flora și fauna marină, precum și epava unui submarin rusesc la 6km de țărm.

Banana

Pe plaja din Jupiter, vă puteți bucura de o aventură cu celebra banană gonflabilă pe mare.

Topogan de apă, biliard, jocuri mecanice

Chiar inainte de intrarea pe plaja din Jupiter veți găsi un topogan de apă, mese de biliard, jocuri mecanice și niște jucării gonflabile imense (foarte apreciate de copii).

Plimbări cu hidrobilicleta, canoea sau ski-jet pe mare

Pe plaja din Jupiter se pot închiria hidrobiciclete, canoe sau ski-jets. Hidrobiciclete se pot închiria și pe lacul Tismana.

Schi nautic, Parasailing, Surfing, Wind-Surfing, Kite-Surfing

Toate aceste atracții le găsiți pe plaja din Venus.

Închirieri biciclete

În centrul stațiunii Jupiter veți putea închiria biciclete simple, duble sau cu 4 locuri și prelată. Pe lânga distracție și relaxare, aceste biciclete „ciudate” vă oferă și posibilitatea de a explora o stațiune în cel mai plăcut mod posibil.

Parc de distracții

La aproximativ 200 de metri de centrul stațiunii Jupiter, vă asteaptă un parc de distracții. Aici veți găsi puști de tras la țintă, mașinuțe electrice, trambulină cu coarde elastice.

Cinema în aer liber

Cinema Jupiter vă oferă experiența rară de a viziona filme în aer liber. Acest cinema ultramodern uimește turiștii cu acustica și efectele sonore deosebite.

Concerte, spectacole, piese de teatru

La Teatrul de Vară Jupiter se organizează festivaluri, concerte și spectacole pe toată perioada verii.  Turiștii care sunt cazați la Hotel California pot beneficia de reduceri sau promoții.

Night Clubs

Pentru amatorii de nightlife, în Jupiter veți găsi două cluburi de noapte.

Călărie

La doar 2 km sud de Cap Aurora se află Herghelia Mangalia. Aici puteți călări sau puteți lua lecții de călărie. Herghelia este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din sudul litoralului.

Zboruri de agrement / Parașutism (Sky-diving)

La doar 15 km de Cap Aurora, aerodromul din Tuzla oferă zboruri de agrement deasupra litoralului și nu numai. De aici se pot survola Litoralul Mării Negre, Delta Dunării, precum și obiectivele turistice din apropiere: Cetatea Histria, Monumentul Tropheum Traiana de la Adamclisi sau mănăstirile din sudul Dobrogei. Aerodromul oferă si sărituri cu parașuta pentru orice turist. Săriturile se fac de la 1000-4000 de metri, altitudine de la care se poate admira întregul litoral românesc.  Pentru mai multe informații contactati Regional Air Services la tel. +40 791 102 030 sau la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Acest site folosește cookies . Detalii.

Navigarea implică acceptarea lor